top of page
IMG_7464_edited.jpg

Mama - Lesaanbod & Prijzen

Welkom! Je bent mama geworden en terecht gekomen @PowerMama Zuidplas. Afhankelijk van jouw situatie hebben we drie opties voor jou:

1. Core Restore: Dit is de eerste stap in herstel in het oppakken van sporten! Heb je nog geen gerichte training gedaan voor jouw bekkenbodem en core dan adviseren we jou hier te beginnen. Het maakt niet uit hoe lang geleden je bent bevallen!

2. Doorlopende lessen: dit zijn de gemixte lessen waar je verantwoord traint tijdens en na jouw zwangerschap. Hier kan je instromen als je al een basis hebt opgebouwd bijvoorbeeld door middel van Core Restore of een andere vorm. Je kan hier instromen minimaal 10-12 weken na jouw bevalling. Ben je nieuw @PowerMama Zuidplas? Dan begin je bij de intake/theorieles!

3. Intake/theorieles: Dit is een eenmalige les van maximaal een uur waarin je de belangrijkste theorie uitgelegd krijgt om te trainen tijdens en na jouw zwangerschap. Deze les volg je eerst voordat je instroomt in de doorlopende lessen. Stroom je in na Core Restore, dan hoef je deze les niet te volgen.

Klik op de button en lees meer over de drie opties!

Core Restore

Wat?

Na de zwangerschap en de bevalling is het belangrijk om het sporten weer rustig op te bouwen. In de Core Restore cursus is er aandacht voor herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, houding en mobiliteit. Maar er is ook ruimte voor het bespreken van hoe je het sporten weer oppakt na de bevalling. Core Restore is de eerste stap richting herstel en het oppakken van sporten. We doen dit in kleine groepjes van 4-6 deelnemers, zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Voor wie?

Mama's die op een verantwoorde manier wil herstellen en bewegen na bevalling. Je kunt deelnemen vanaf 5/6 weken na je vaginale bevalling en vanaf 8/10 weken na jouw keizersnede bevalling. Jouw baby mag mee als dat makkelijker is! De baby kan er bij liggen als we bezig zijn met de oefeningen.

Ben je al verder postpartum? Maakt niet uit of je 2, 9 of 11 maanden postpartu
m ben, het is alsnog goed om eerst de basis voor het sporten te leggen in de Core Restore, omdat we daar de focus leggen voor buikspieren, houding, bekkenbodem en mobiliteit. Dit kan per persoon verschillen, ben je meer dan 6 maanden post partum? Neem dan even contact met mij op. Dan kijken we samen wat de beste optie is voor jou!

Is de cursus afgerond, dan kan je doorstromen naar de reguliere PowerMama lessen op woensdag- en donderdagavond.
 

 

 

 

Waar?

Grote Esch 631 in Moordrecht.

PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht. Op die locatie vinden de lessen plaats. Dit betekent echter niet dat je al verstand hoeft te hebben van CrossFit. PowerMama is er voor iedereen.

Wanneer?

Elke les duurt 75 (max 90) minuten en vindt plaats op woensdagochtend van 10:15 tot 11:30 (uiterlijk 11:45) uur. De eerstvolgende reeks start op 27 september 2023. De cursus bestaat uit 4 weken dus bestaat uit de volgende data:

- 27 september

- 4 oktober

- 18 oktober

- 25 oktober

Let op: 11 oktober dus niet

Na die reeks zijn er in 2024 nog twee reeksen:
Reeks 1: 1/11, 8/11, 22/11 en 29/11

Reeks 2: 6/12, 13/12, 20/12 en 27/12

Kosten?

De 4-weekse cursus kost €90. Je betaalt de cursus bij aanmelding. De cursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn, dan krijg je uiteraard jouw geld terug.

Kan je een keer een les niet volgen? Dan kan je die helaas niet inhalen. Je kan wel ter compensatie 1 rit krijgen voor een gemiste les voor de doorlopende lessen die je kan volgen na de Core Restore cursus.

Hoe werkt het?
 

Stappenplan

1. Klik op 'Boek hier'.

2. Je wordt doorverwezen naar de Sportbitmanager. Dit is een app van CrossFit Moordrecht. PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht.

3. Als je hebt betaald, krijg je hiervan een bevestiging.

4. Zodra ik de bevestiging binnen heb, zorg ik dat je wordt ingeschreven.

5. Is de cursus voorbij? Dan kan je jezelf ook inschrijven via Sportbitmanager voor de reguliere lessen. De rittenkaart hiervoor vind je ook in de app bij shop. Het verschil is dat jij je hiermee zelf kan inschrijven voor de les die jou goed uitkomt! Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag!

Core Restore
Eenmalig (4 lessen) €90
IMG_8453_edited.jpg

PowerMama lessen

Wat?

In de PowerMama lessenleer je alles wat je nodig hebt om veilig en verantwoord te bewegen tijdens de zwangerschap en erna. Niet alleen in de gym, maar ook in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan de juiste houding bij tillen van de boodschappen of jouw kindje. Fysieke training wordt gecombineerd met informatie over wat er verandert omtrent de zwangerschap en welke aanpassingen nodig zijn. We besteden ook aandacht aan alarmbellen en veelvoorkomende klachten.

We sporten in kleine groepjes van 8 deelnemers. Dat betekent dat je sport met andere mama's in jouw omgeving, waardoor je gelijk in contact komt met andere vrouwen die ook moeder zijn of worden. Deze lessen zijn voor zowel zwangere als bevallen vrouwen!

Voor wie?

Zwangere en bevallen vrouwen die fit en sterk tijdens en na hun zwangerschap willen zijn, worden of blijven. Na je bevalling ben je welkom na 10 weken van een vaginale bevalling en na minimaal 12-14 weken na een keizersnede. Ben je 6-8 weken postpartum? Dan adviseren we eerst Core Restore voordat je hier kan instormen.

Waar?

Grote Esch 631 in Moordrecht.

PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht. Op die locatie vinden de lessen plaats. Dit betekent echter niet dat je al verstand hoeft te hebben van CrossFit. PowerMama is er voor iedereen en is een losse doorlopende les speciaal voor zwangere en bevallen vrouwen.

Korting!

Heb je een actief abonnement bij CrossFit Moordrecht, dan krijg je korting. Als je een PowerMama Rittenkaart aanschaft, krijg je de eerstvolgende maand daarop 25% korting op je lopende abonnement bij CrossFit Moordrecht. Dit geldt niet voor een abonnement via bedrijfsfitness.

 

 

 

Wanneer?

Elke:

- woensdagavond van 19:30 - 20:30 uur

- donderdagavond van 18:30 - 19:30 uur
- zaterdagochtend van 09:30-10:30 uur vanaf 23 sept!

Er is plek voor maximaal 10 personen.

Kosten?

We werken met een rittenkaart. Elke les is 1 rit. De rittenkaart is 1 jaar geldig. Je kan je inschrijven via de sportbitmanager. Zie de link hieronder: We werken met een 10 rittenkaart van € 140. Let op: heb je Core Restore niet gevolgd? Dan volg je eerst een theorie/intake les voordat je instroomt in de doorlopende lessen. Zie die informatie hieronder.

PowerMama Rittenkaart
10 ritten €140
IMG_8974.heic

Theorie/intake les

Wat?

De theorie/intake les is een les van maximaal 60 minuten. In de theorieles leer je alle basisprincipes over het bewegen tijdens en ook na je zwangerschap. Dit is dus voor zowel zwangere en postpartum vrouwen. Heb jij Core Restore al gevolgd? Dan hoef je niet eerst de theoriesles te volgen. Kijk bij "Ik ben mama". We doen deze intakeles met maximaal 6 vrouwen tegelijk.

Je kan in kleding waarin jij je gemakkelijk voelt. In principe is het voornamelijk theorie, met ongeveer 4 oefeningen op een matje. Let op: in de winter kan het wel erg koud zijn in de box, dus neem vooral je jas lekker mee!
 

Waar?

Grote Esch 631 in Moordrecht.

PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht. Op die locatie vinden de lessen plaats. Dit betekent echter niet dat je al verstand hoeft te hebben van CrossFit. PowerMama is er voor iedereen en is een losse doorlopende les speciaal voor zwangere en bevallen vrouwen.

Wanneer?

De les duurt maximaal 60 minuten. Er is plek voor maximaal 4 personen. De volgende momenten staan hiervoor gepland:

Dinsdag 26 september 18:30 uur

Als het moment van de geplande intakelessen net voorbij of kan je echt niet en wil jij je wel starten? Dan kan ik je iets anders aanbieden: je kan de theorieles ook digitaal krijgen. Dezelfde les alleen dan zonder interactie. Liever zie ik je live, maar ik kan me voorstellen dat het een goede tussenoplossing is! Als je dat wilt, mail mij dan even na het kopen van de rittenkaart!

Kosten?

Dit kost eenmalig € 20. Je kan via onderstaande knop jouw rit kopen en inschrijven voor de theorieles die staat gepland.

Als je de les digitaal op jouw eigen tijd wil volgen, mail mij dan na het kopen van de rittenkaart, dan krijg je het binnen een dag toegestuurd! 

PowerMama intake + theorieles
Eenmalig €20
IMG_8747.heic
bottom of page