top of page
IMG_5314.jpg

Zwanger - Lesaanbod & Prijzen

PowerMama lessen

Wat?

In de PowerMama lessen in combinatie met de thoerielses leer je alles wat je nodig hebt om veilig en verantwoord te bewegen tijdens de zwangerschap en erna. Niet alleen in de gym, maar ook in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan de juiste houding bij tillen van de boodschappen of jouw kindje. Fysieke training wordt gecombineerd met informatie over wat er verandert omtrent de zwangerschap en welke aanpassingen nodig zijn. We besteden ook aandacht aan alarmbellen en veelvoorkomende klachten.

We sporten in kleine groepjes van 10 deelnemers. Dat betekent dat je sport met andere mama's in jouw omgeving, waardoor je gelijk in contact komt met andere vrouwen die ook moeder zijn of worden. Deze lessen zijn voor zowel zwangere als bevallen vrouwen!

Voor wie?

Zwangere of bevallen vrouwen die fit en sterk tijdens en na hun zwangerschap willen zijn, worden of blijven.

- Tijdens de zwangerschap kan je beginnen wanneer je wilt en is sporten mogelijk tot aan de dag van je bevalling :). Je volgt wel eerst de intake-/theorieles.

- Na je vaginale bevalling ben je welkom na 10 weken en na minimaal 12-14 weken na een keizersnede bevalling. Ben je 6-8 weken postpartum? Dan adviseren we eerst Core Restore voordat je hier kan instromen: kijk bij "Ik ben mama".

Waar?

Grote Esch 631 in Moordrecht.

PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht. Op die locatie vinden de lessen plaats. Dit betekent echter niet dat je al verstand hoeft te hebben van CrossFit. PowerMama is er voor iedereen en is een losse doorlopende les speciaal voor zwangere en bevallen vrouwen.

 

 

 

Wanneer?

Elke:

- woensdagavond van 19:30 - 20:30 uur

- donderdagavond van 18:30 - 19:30 uur

- zaterdagochtend van 09:30-10:30 uur vanaf 23 sept!

Er is plek voor maximaal 10 personen.

Kosten?

We werken met een rittenkaart. Elke les is 1 rit. De rittenkaart is 1 jaar geldig:

10 rittenkaart: € 140

Intake + theorie les: € 20

Voordat je meedoet met de doorlopende les, doe je eerst een intake + theorieles (zie hieronder). Daarna kan je aansluiten bij de reguliere lessen. Heb je die theorieles al een keertje gevolgd? Dan kan je gewoon blijven aansluiten bij de lessen zolang jij dit prettig vindt.

Korting!

Heb je een actief abonnement bij CrossFit Moordrecht, dan krijg je korting. Als je een PowerMama Rittenkaart aanschaft, krijg je de eerstvolgende maand daarop 25% korting op je lopende abonnement bij CrossFit Moordrecht. Dit geldt niet voor een abonnement via bedrijfsfitness.

Proefles

Wil je eerst kijken of PowerMama iets voor jou is? Contact mij (06-20224510) voor een proefles dan kijken we samen naar de eerstvolgende mogelijkheid!

Theorie/intake les

Wat?

De theorie/intake les is een les van maximaal 60 minuten. In de theorieles leer je alle basisprincipes over het bewegen tijdens en ook na je zwangerschap. Dit is dus voor zowel zwangere en postpartum vrouwen. Heb jij Core Restore al gevolgd? Dan hoef je niet eerst de theoriesles te volgen. Kijk bij "Ik ben mama". We doen deze intakeles met maximaal 6 vrouwen tegelijk.

Je kan in kleding waarin jij je gemakkelijk voelt. In principe is het voornamelijk theorie, met ongeveer 4 oefeningen op een matje. Let op: in de winter kan het wel erg koud zijn in de box, dus neem vooral je jas lekker mee!
 

Waar?

Grote Esch 631 in Moordrecht.

PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht. Op die locatie vinden de lessen plaats. Dit betekent echter niet dat je al verstand hoeft te hebben van CrossFit. PowerMama is er voor iedereen en is een losse doorlopende les speciaal voor zwangere en bevallen vrouwen.

Wanneer?

De les duurt maximaal 60 minuten. Er is plek voor maximaal 4 personen. De volgende momenten staan hiervoor gepland:

Dinsdag 26 september 18:30 uur

Als het moment van de geplande intakelessen net voorbij of kan je echt niet en wil jij je wel starten? Dan kan ik je iets anders aanbieden: je kan de theorieles ook digitaal krijgen. Dezelfde les alleen dan zonder interactie. Liever zie ik je live, maar ik kan me voorstellen dat het een goede tussenoplossing is! Als je dat wilt, mail mij dan even na het kopen van de rittenkaart!

Kosten?

Dit kost eenmalig € 20. Je kan via onderstaande knop jouw rit kopen en inschrijven voor de theorieles die staat gepland. Als je de les digitaal op jouw eigen tijd wil volgen, mail mij dan na het kopen van de rittenkaart, dan krijg je het binnen een dag toegestuurd! 

Hoe werkt het?
 

Stappenplan (ben je voor het eerst? Begin bij stap 1. Ben je al bekend? Ga dan door naar stap 4)

1. Klik hieronder op de intake + theorieles.

2. Je wordt doorverwezen naar de Sportbitmanager. Dit is een app van CrossFit Moordrecht. PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht.

3. Als je hebt betaald, kan je in het rooster via de app bij "kleine ruimte" de PowerMama theorie opzoeken en je inschrijven. Als je die hebt gevolgd, kan je verder gaan met stap 4.

4. Klik hieronder op de link om jouw rittenkaart te kopen. (Dit kan je overigens ook via de Sportbitmanger app zelf doen, maar hiermee kom je direct op de goede link uit)

5. Je wordt doorverwezen naar de Sportbitmanager. Dit is een app van CrossFit Moordrecht. PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht.

6. Betaal jouw rittenkaart.

7. Je kan je nu zelf inschrijven voor de lessen. In het rooster zie je de PowerMama les staan. Kan je een keertje niet? Dan hoef je je dus ook niet in te schrijven!

Let op: Je moet je elke les op tijd in- en uitschrijven. Je kan mee doen met de les, als je je hebt ingeschreven. Kan je toch niet? Schrijf je dan minimaal 2 uur van tevoren uit! Doe je dit op tijd? Dan krijg je je rit terug. Ben je te laat met uitschrijven? Dan ben je je rit helaas kwijt.

PowerMama intake + theorieles
Eenmalig €20
IMG_8747.heic
PowerMama Rittenkaart
10 ritten €140
IMG_8974.heic
bottom of page