top of page
IMG_5314.jpg

Lesaanbod & Prijzen

PowerMama lessen

Wat?

In de PowerMama lessen leer je alles wat je nodig hebt om veilig en verantwoord te bewegen tijdens de zwangerschap en erna. Niet alleen in de gym, maar ook in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan de juiste houding bij tillen van de boodschappen of jouw kindje. Fysieke training wordt gecombineerd met informatie over wat er verandert omtrent de zwangerschap en welke aanpassingen nodig zijn. We besteden ook aandacht aan alarmbellen en veelvoorkomende klachten.

We sporten in kleine groepjes van 10 deelnemers. Dat betekent dat je sport met andere mama's in jouw omgeving, waardoor je gelijk in contact komt met andere vrouwen die ook moeder zijn of worden.

Voor wie?

Zwangere of bevallen vrouwen die fit en sterk tijdens en na hun zwangerschap willen zijn, worden en blijven. Je bent welkom na 6 weken van een vaginale bevalling en na minimaal 8-10 weken na een keizersnede.

Waar?

Grote Esch 631 in Moordrecht.

PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht. Op die locatie vinden de lessen plaats. Dit betekent echter niet dat je al verstand hoeft te hebben van CrossFit. PowerMama is er voor iedereen en is een losse doorlopende les speciaal voor zwangere en bevallen vrouwen.

Let op: PowerMama Zuidplas stopt per 1-3-2024

Helaas stopt PowerMama Zuidplas per 1-3-2024 vanwege een nieuwe baan van mij (Rebekka). Tot die tijd kan je nog wel bij ons sporten en een rittenkaart aanschaffen, maar die kan je alleen gebruiken tussen nu en 1-3-2024. Je kan de rittenkaart aanschaffen door mij te mailen, dan regelen we dit samen.

 

 

 

Wanneer?

Elke:

- woensdagavond van 19:30 - 20:30 uur

- donderdagavond van 18:30 - 19:30 uur

- zaterdagochtend van 09:30-10:30 uur (tot 31-12-2023)

Er is plek voor maximaal 10 personen.

Kosten?

We werken met een rittenkaart. Elke les is 1 rit. De rittenkaart is geldig tot 1-3-2024:

5 rittenkaart: € 80

10 rittenkaart: € 140

Intake + theorie les: € 20

Voordat je meedoet met de doorlopende les, doe je eerst een intake + theorieles bij mij (zie hieronder). Daarna kan je aansluiten bij de reguliere les. Heb je die theorieles al een keertje gevolgd? Dan kan je gewoon blijven aansluiten bij de lessen zolang jij dit prettig vindt.

Korting!

Heb je een actief abonnement bij CrossFit Moordrecht, dan krijg je korting. Als je een PowerMama Rittenkaart aanschaft, krijg je de eerstvolgende maand daarop 25% korting op je lopende abonnement bij CrossFit Moordrecht.

Proefles

Wil je eerst kijken of PowerMama iets voor jou is? Contact mij (06-20224510) voor een proefles dan kijken we samen naar de eerstvolgende mogelijkheid!

Theorie/intake les

Wat?

De theorie/intake les is een les van maximaal 60 minuten. In de theorieles leer je alle basisprincipes over het bewegen tijdens en ook na je zwangerschap. Dit is dus voor zowel zwangere en postpartum vrouwen. Ook kunnen we het hebben over jouw specifieke situatie, waardoor ik jou goed kan helpen in de doorlopende lessen. We doen deze intakeles met maximaal 4 vrouwen tegelijk.

Je kan in kleding waarin jij je gemakkelijk voelt. In principe is het voornamelijk theorie, met ongeveer 4 oefeningen op een matje. Let op: in de winter kan het wel erg koud zijn in de box, dus neem vooral je jas lekker mee!
 

Waar?

Grote Esch 631 in Moordrecht.

PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht. Op die locatie vinden de lessen plaats. Dit betekent echter niet dat je al verstand hoeft te hebben van CrossFit. PowerMama is er voor iedereen en is een losse doorlopende les speciaal voor zwangere en bevallen vrouwen.

Wanneer?

De les duurt maximaal 60 minuten. Je kan deze digitaal sturen. Als ik jouw betaling binnen heb, verstuur ik de link.

Kosten?

Dit kost eenmalig € 20. Je kan via onderstaande knop jouw rit kopen en inschrijven voor de theorieles die staat gepland.

Hoe werkt het?
 

Stappenplan (ben je voor het eerst? Begin bij stap 1. Ben je al bekend? Ga dan door naar stap 4)

1. Klik hieronder op de button. Je kan dan mij mailen met wat je wilt volgen. Ik kan dit dan voor jouw klaar zetten. De betaling gaat of via een link of via een automatische incasso. Let op, deze rittenkaart is dus geldig tot 1-3-2023!

2. Je download de Sportbitmanager. Dit is een app van CrossFit Moordrecht. PowerMama Zuidplas is onderdeel van CrossFit Moordrecht.

3. Als je hebt betaald, kan je in het rooster via de app bij "kleine ruimte" de PowerMama theorie opzoeken en je inschrijven. Als je die hebt gevolgd, kan je verder gaan met stap 4.

4. Je kan je nu zelf inschrijven voor de les op woensdag- of donderdagavond. In het rooster zie je de PowerMama les staan. Kan je een keertje niet? Dan hoef je je dus ook niet in te schrijven!

Let op: Je moet je elke les op tijd in- en uitschrijven. Je kan mee doen met de les, als je je hebt ingeschreven. Kan je toch niet? Schrijf je dan minimaal 2 uur van tevoren uit! Doe je dit op tijd? Dan krijg je je rit terug. Ben je te laat met uitschrijven? Dan ben je je rit helaas kwijt.

PowerMama intake + theorieles
Eenmalig €20
IMG_8747.heic
PowerMama Rittenkaart
10 ritten €140
IMG_8974.heic
bottom of page